Arašídová másla, pomazánky
Oříškovo-čokoládové pomazánky když chceš zahnat chuť na sladké „sladkou pochoutkou“ a zároveň dodat tělu prospěšné živiny, a ne prázdné kalorie. BIO arašídové másla v podobě jemného krému, nebo s kousky křupavých arašídů. Máslo z arašídů se skvěle hodí do kaší, pro pečení sušenek nebo jen tak na chléb. Používá se také v asijské kuchyni, do kari omáček, a přidává se do nejrůznějších dezertů. Arašídy jsou jedním z nejvýznamnějších rostlinných zdrojů bílkovin. Jsou proto cennou surovinou pro zdravé stravování, vegetariány a vegany. Arašídy se zhruba z poloviny skládají z mononenasycených a polynenasycených mastných kyselin, které jsou velmi důležité pro tělesné funkce a narozdíl od jiných tuků si je tělo nedokáže syntetizovat (musí je získávat z jídla).