Crunchy balík

11 hodnocení
Značka: CRUNCHY

Crunchy pražení červíci v pytlíku v různých příchutích, zboří tvoje chuťové buňky. Je úplně jedno jestli je to potravina budoucnosti, nebo ne. Jednoduše řečeno, prostě je to dobrý! 

Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
499 Kč
Crunchy balík
11 hodnocení
Značka: CRUNCHY
Crunchy balík
Tip
2.9 11 hodnocení

Crunchy pražení červíci v pytlíku v různých příchutích, zboří tvoje chuťové buňky. Je úplně jedno jestli je to potravina budoucnosti, nebo ne. Jednoduše řečeno, prostě je to dobrý! 

Navíc jsou „READY TO EAT“  takže otevřeš, křupneš, vychutnáš...

I malý červík, dokáže zahrát velké divadlo. Proto je to Ideální snack  na párty. Otevřeš, křupneš a vychutnáš. K pivu, vínu, do hor, jen tak na chuť, nebo pro zábavu. Červíci chutnají po oříškách a jejich chov je šetrný k přírodě.
 
CRUNCHY BALÍČEK obsahuje:
  • 4x příchutě Chrunchy worms (sůl, česnek, extra sýr, čili-česnek-koriandr)

JAK JE JÍST

Můžete je nasypat do misky a jíst jen tak, nebo je použít i na další kulinářské experimenty. Stačí otevřít a nasypat na salát. Nebo zapracovat do těsta na chleba. Tady se fantazii meze nekladou. 

ODKUD ČERVÍCI POCHÁZÍ 

Hmyz je z českého certifikovaného chovu a je určený pro gastronomii. Chová se, suší a dochucuje za přísných hygienických prodmínek. 

Pražení mouční červi jsou skvělým a výživným snackem pro jakoukoli příležitost. Proces pražení jim dodává lehce oříškovou chuť. Jejich křupavost připomíná brambůrky a my garantujeme, že jsou i stejně chutní a každý si je zamiluje.

Využití hmyzu jako potraviny se věnujeme už od roku 2014. Vytvořili jsme první profesionální tým kuchařů v České republice, napojený na Mendlovu univerzitu a pořádali jsme první pravidelné semináře s ochutnávkami hmyzu pro veřejnost v cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Pojmenovaly jsme je Hmyzí večery.

Založili jsme společnost www.hmyzikuchyne.cz a v dobách kdy bylo povědomí o využití hmyzu jako potravy v České republice ještě v plenkách, jsme uspořádali za deset let stovky přednášek o entomofágii pro veřejnost. Hmyz z našich pánví ochutnalo na gastrofestivalech po celé republice desítky tisíc lidí. Uspořádali jsme několik ročníků gastro festivalu "Extrem food festival", založený na hmyzích pochoutkách a exotickém jídle.