Jerky in da Glass

1 hodnocení
Značka: Jimmy's Food

Dárkový obří balík sušeného masa ve všech nejoblíbenějších příchutích. Stylově ze skla.

Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
1 399 Kč
Jerky in da Glass
1 hodnocení
Značka: Jimmy's Food
20142258 kopie
Tip
5,0 1 hodnocení

Nejlepší dárek je ten, co skvěle chutná! Tento dárkový balíček sušeného masa je ideální dárek pro masožravce v tvém okolí.
Balíček obsahuje 480g prvotřídního sušeného masa s nejoblíbenějších příchutích baleném ve stylových sklinkách, které po spotřebování můžeš použít na spoustu dalších věcí.

Obsah Fit BOX Jerky in da Glass:

  • 1x 100g worcester jerky ve sklenici
  • 1x 100g chilli jerky ve sklenici
  • 1x 100g teriyaki jerky ve sklenici
  • 1x 100g hořčičné jerky ve sklenici
  • 1x 80g worcester jerky tyčinky ve sklenici 

Něco o příchutích:

Hořčice - Je to prostě klasika, kterou mají všichni rádi. Na marinování je použita směs francouzské a kremžské hořčice.
Worcester - Jedna ze světově nejoblíbenějších příchutí, lehce nakyslá chuť díky jablečné šťávě s jemnou pepřovou pálivostí.
Chilli - Příchuť pro ty, co to mají rádi ostré. Vyvážená chuť hovězích jerky a chilli papriček Bhut Jolokia o pálivosti 750 000 SHU.
Teriyaki - Tato příchuť pochází z Japonska a největší oblibu získala v USA. Sladkoslaná kombinace, která tě jen tak nepustí. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh Jimmy's food:

Ještě jako malý kluk jsem někde ochutnal sušené maso, a tak moc mi zachutnalo, že jsem ho okamžitě začal sušit různými způsoby sám – na topení, nad krbem, na sluníčku, v troubě, a nebo jen tak v průvanu. Sušil jsem opravdu vše a postupem času mi to docela začalo jít.

Po střední škole jsem nějaký čas cestoval po světě. Kdekoliv jsem byl, ochutnával jsem místní jerky a hlavou se mi začala honit myšlenka, že po návratu domů musím začít experimentovat. S příchutěmi a se způsoby úpravy. Sušil jsem v troubě a maso chutnalo tak dobře, že mi kamarádi začali říkat, ať ho prodávám.

Koupil jsem v papírnictví takové ty sáčky dealeráčky a v Malování jsem si udělal etikety. Potom jsem dal přátelům do hospody první várku na podpultový prodej. Když jsem se po čase zeptal jak to jde, zjistil jsem, že se neprodal jediný balíček, protože ještě v ten samý den všechno snědli barmani. Když se mi to tak stalo po několikáté a každý, komu jsem dal ochutnat, se stal pravidelným zákazníkem, řekl jsem si: "OK, jdu do toho naplno."

Pronajal jsem si místnost ve staré továrně a přestavěl ji na řeznickou manufakturu. A po velmi dlouhých a komických strastech, kdy se člověk bez zkušeností s úřady snaží zlegalizovat provozovnu masné výroby, jsem konečně začal sušit ve velkém. Od té doby jsem ušel kus cesty, ale maso pořád vyrábím se stejnou láskou a nadšením jako na začátku.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení