Křupaví červíci s chilli 20g

1 hodnocení
Značka: WormUP

20g balení sušených larev potemníka moučného v luxusním vzduchotěsně uzavřeném balení

Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
125 Kč
Křupaví červíci s chilli 20g
1 hodnocení
Značka: WormUP
5.0 1 hodnocení

Křupaví červíci mají až 50% kvalitních bílkovin a 30% nenasycených mastných kyselin. Jsou bez cukru, hormonů i éček.

Můžeme vám slíbit, že vás červíci mile překvapí svou vynikající chutí. Stačí jen nabrat odvahu a ochutnat

Křupaví červíci jsou připraveni k servírování, takže je stačí vysypat do misky a jíst. Můžete je také nasypat na rizoto, pizzu, nebo špagety a obohatit tak jídlo kvalitními bílkovinami.

  • Máte skvělou příležitost zpestřit si touto pochoutkou z hmyzu oslavu nebo večírek s přáteli. Na Křupavé červíky si kamarádi vzpomenou ještě dlouho poté.
  • Originální dárek, který nejdříve může trochu vyděsit a pak příjemně překvapí skvělou chutí. Ať už Křupavé červíky věnujete samostatně, nebo jako součást dárkového koše, tento dárek si budou pamatovat opravdu všichni obdarovaní.
  • Pro svůj obsah bílkovin a nenasycených tuků je to skvělá svačinka pro malé i velké, kdykoli přijde chuť. Děti červíky obzvláště milují!
  • Když rozbalíte Křupavé červíky večer u televize, budete se divit jak rychle zmizí.  

Způsob přípravy

Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, usušíme a nakonec okořeníme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.

Kde se červíci chovají

Na farmě na Moravě již po desetiletí skvěle funguje certifikovaná hmyzí farma. Potemník moučný se chová v plastových přepravkách, kde je zasypán obilným šrotem. Čas od času je mu dodána čerstvá zelenina jako zdroj vody. Chov je velice suchý, čistý. Podle legislativy spadá hmyz do kategorie hospodářských zvířat. Z tohoto pohledu je hmyz nejčistěji chované i zpracovávané hospodářské zvíře.

Trvanlivost

Minimální trvanlivost křupavých červíků je 2 roky od data výroby.

Složení

larvy Potemníka moučného (98%), sůl (2%), chilli (0,5%)

Entomofágie, neboli jedení hmyzu je poslední dobou stále častějším tématem a to z mnoha důvodů. Hmyz má nižší ekologické nároky na přírodu, je výživově kvalitní a báječně chutná. 

Naším posláním je připravovat jedlý hmyz tak chutně, aby si získal úplně každého a navíc si u toho užil hodně zábavy. Křupaví červíci, což jsou larvy potemníka moučného, jsou opravdová hmyzí pochoutka. Tak neváhejte a zapojte i vy jedlý hmyz do své stravy. Skvěle si pochutnáte, získáte kvalitní zdroj živočišné bílkoviny, omega-3 a omega-6 tuků a ještě se u toho dobře pobavíte s přáteli.