Křupaví cvrčci - Sour Cream & Onion

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 

Vychillovaná kombinace zakysané smetany a jarní cibulky. To jsou Křupaví cvrčci v příchuti Kyselý krém a cibulka.

Dostupnost Skladem
129 Kč    
Kód produktu 1814
Značka Grig
Kategorie Křupaví cvrčci
 
Jedlí cvrčci domácí s příchutí Kyselý krém a cibulka  jsou zdravým a zábavným snackem plným bílkovin a mikroživin. Obsahují velký podíl omega kyselin, vápníku, železa i vitamínů. Jsou tak skvělým způsobem, jak si bez výčitek pochutnat na něčem dobrém a zároveň doplnit vše potřebné pro správný chod tvého těla.

Výzva, zážitek, bílkoviny, zdravá svačinka, faktor strachu i netradiční zpestření večera. To vše jsou tihle Křupaví cvrčci ve čtyřech hravých příchutích. Perfektně se hodí na doplnění bílkovin nebo jako netradiční dárek pro tvé známé.

 

  • 20 g balení

Q&A :)

PROČ BYCHOM MĚLI JÍST HMYZ?

Hmyz se po všech směrech ukazuje jako skvělá alternativa k tradičním zdrojům živin. Obsahuje plno bílkovin, železa, vápníku, a navíc je jeho produkce velmi šetrná k životnímu prostředí. Navíc, pokud je tato surovina připravována s péčí, jde o vynikající způsob, kterým můžete ozvláštnit svůj každodenní jídelníček.

JAK CHUTNÁ JEDLÝ HMYZ?

V samotných produktech obsah hmyzu nijak nepoznáte, jde totiž o surovinu s nijak nevýraznou chutí a je tedy překryta kořením. Pokud byste se však rozhodli vyzkoušet hmyz čistě ve vysušené formě, tak se jeho chuť dá přirovnat k oříškům.

JAK JE JEDLÝ HMYZ PŘIPRAVEN?

Existuje celá řada způsobů, kterým hmyz připravit. Pro naše výrobky ho používáme především ve formě prášků, kterým dodáváme produktům potřebné bílkoviny a ostatní minerální látky. Hmyz se však dá konzumovat i v přímé formě, například po přípravě na pánvi či v troubě. Pro tento způsob však doporučujeme inspirovat se již ověřenými recepty.

MŮŽE JEDLÝ HMYZ ZPŮSOBIT ALERGIE?

Hmyz obsahuje velké množství chitinu, složky, která se často objevuje u korýšů. Proto naše zákazníky alergické na korýše a měkkýše varujeme o možné alergické reakci na hmyz.

JAK JE JEDLÝ HMYZ ZABIT?

Usmrcení hmyzu probíhá zcela humánně. Nejen, že se jedná o velmi jednoduchý druh živočicha, ale též disponuje uzavřenou nervovou soustavou, tedy necítí bolest. Samotné usmrcení probíhá zchlazením, kdy hmyz jako chladnokrevný živočich přirozeně přejde do stavu hibernace a je následně zmražen.

JE JEDLÝ HMYZ VEGETARIÁNSKÝ / VEGANSKÝ?

Jelikož se jedná o živočicha, nelze zcela tvrdit, že jde o produkt určený pro tyto kategorie, avšak díky svým nízkým nárokům na chov a prakticky nulovým dopadem na životní prostředí, je hmyz skvělým způsobem získáním živin.