Degustační balíček křupavých cvrčků a červíků
Faktor strachu nebo zdravá svačinka?? Ochutnej a posuď sám!
Pražení červíci a cvrčci připravení rovnou k jídlu! Hmyz se v moderním světě stále více využívá jako bohatý zdroj bílkovin a látek klíčových pro správný chod lidského organismu. Zahoď předsudky a hoď si červa do pusy!
Opravdu není čeho se bát? Překonej první blok a poznáš, že křupaví cvrčci připomínají oříšky, červíci zase krevety. Už nebudeš chtít křoupat nic jiného!
Křupaví sušení cvrčci a červíci v menu obsahují:
- 4 x křupaví červíci, mix příchutí
- 4 x křupaví cvrčci, mix příchutí
JAK JE JÍST
Můžete je nasypat do misky a jíst jen tak k filmu, u karet na chatě, pobavit s nima na párty, nebo je použít i na další kulinářské experimenty. Stačí otevřít a nasypat na salát. Nebo zapracovat do těsta na chleba. Tady se fantazii meze nekladou. Červíci jsou upražení a nachystaní rovnou na jídlo, ale dá se s nimi i dál vařit.
Ochutnej křupavé pochoutky z top moderních hmyzích produktů, chutnají překvapivě dobře, jsou superpotravina, trendy a udržitelní.
MOŽNÁ TĚ NAPADÁ PROČ BYCHOM VŮBEC MĚLI JÍST HMYZ?
Hmyz se po všech směrech ukazuje jako skvělá alternativa k tradičním zdrojům živin. Obsahuje plno bílkovin, železa, vápníku, a navíc je jeho produkce velmi šetrná k životnímu prostředí. Navíc, pokud je tato surovina připravována s péčí, jde o vynikající způsob, kterým můžete ozvláštnit svůj každodenní jídelníček.